Toegangscontrole

GVISION is een toonaangevende aanbieder van geavanceerde toegangscontroleoplossingen, gespecialiseerd in het beveiligen van fysieke ruimtes en activa met de nieuwste technologie en branche-expertise. Onze missie is om bedrijven, organisaties en individuen te voorzien van krachtige toegangscontrolesystemen die zorgen voor veiligheid, de beveiliging verbeteren en de bedrijfsvoering optimaliseren.
Veiligheid is een topprioriteit voor bedrijven van alle groottes. Als u werkt met vertrouwelijke informatie of kostbare apparatuur, is het beschermen van de activa van uw bedrijf essentieel voor succes. Of u nu 10 of 10.000 werknemers heeft, een toegangscontrolesysteem kan toegang verlenen of ontzeggen en uw werknemers laten gaan waar ze moeten zijn.
Toegangscontrolesystemen kunnen het leven van uw werknemers gemakkelijker maken, u geld besparen en uw werkplek veilig houden. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die de voor- en nadelen van een toegangscontrolesysteem afweegt, of een beheerder die redenen zoekt om er een aan te schaffen, deze gids heeft uw antwoorden.

Wat zijn de voordelen van toegangscontrolesystemen?

Hoe kan een toegangscontrolesysteem uw bedrijf helpen? Ongeacht de omvang of branche, geautomatiseerde toegangscontrole kan werknemers beschermen en beheerders laten weten wie de locatie betreedt. De belangrijkste voordelen van toegangscontrolesystemen zijn:

1. VERGROOT HET GEMAK VAN TOEGANG VOOR WERKNEMERS

Een toegangscontrolesysteem stelt u in staat om “eenmalig in te stellen” wie toegang heeft tot elk gebied van uw bedrijf. Zodra u de autorisatie geeft, kan een werknemer toegang krijgen tot alle gebieden die ze nodig hebben om hun werk te doen. Met een kaartscan of het invoeren van een PIN-code kan de werknemer gemakkelijk overal komen waar ze moeten zijn.

2. DOE AFSTAND VAN TRADITIONELE SLEUTELS

Het gebruik van traditionele sleutels heeft enkele nadelen. Het beperken van de toegang tot bepaalde gebieden vereist individuele sleutels. Hoe groter het gebouw, hoe meer sloten u nodig heeft. Voor een individu zoals een conciërge of iemand met hoge bevoegdheden kan dit leiden tot een omvangrijke sleutelbos en verwarring over welke sleutels waarvoor dienen. Een toegangscontrolesysteem bespaart tijd voor degenen die toegang hebben tot beperkte gebieden en voorkomt ook dat u de slotenmaker moet laten komen.
Bovendien kunnen sleutels worden gekopieerd, waardoor u kwetsbaar bent voor ongeoorloofde toegang. Als een werknemer zijn sleutel niet inlevert voordat hij uw bedrijf verlaat, laat u uzelf onbeschermd achter of moet u uw sloten laten vervangen. Toegangscontrolebeveiliging maakt hier een einde aan.

3. BESPAAR GELD EN ENERGIE

Met toegangscontrolebeveiliging bespaart u geld op sloten en beveiligingspersoneel. Een toegangscontrolesysteem kan de identiteit van een persoon verifiëren zonder de noodzaak van een beveiligingsbeambte.
Toegangscontrolesystemen kunnen ook worden geïntegreerd met verlichting, verwarming en koelsystemen. Lampen kunnen aangaan wanneer er mensen in een ruimte zijn en worden uitgeschakeld wanneer ze vertrekken. U kunt ook de temperaturen aanpassen wanneer er niemand in een gebied is om energiekosten te besparen.

4. HOUD BIJ WIE ER BINNENKOMT EN VERTREKT

Een toegangscontrolesysteem geeft u gegevens over wie een gebouw of ruimte betreedt en wanneer. U kunt ervoor zorgen dat mensen werken wanneer ze zouden moeten werken. Als diefstal of een ongeval plaatsvindt, weet u precies wie een bepaald gebied op het moment van het incident heeft betreden.

5. BESCHERM U TEGEN ONGEWENSTE BEZOEKERS

Een groot bedrijf biedt de mogelijkheid voor bezoekers om onopgemerkt te blijven. Een van de voordelen van het gebruik van toegangscontrolesystemen is dat onbevoegde personen niet kunnen binnenkomen. Aangezien deuren referenties nodig hebben voordat ze ontgrendelen, kunnen alleen degenen aan wie u referenties hebt gegeven, toegang krijgen tot het gebied. Met dit systeem kunt u er zeker van zijn dat iedereen in uw gebouw hoort te zijn, of u ze nu kent of niet.

6. GEEF WERKNEMERS DE VRIJHEID OM TE WERKEN WANNEER ZE DAT NODIG HEBBEN

Als werknemers op verschillende tijden werken, stelt een toegangscontrolesysteem hen in staat binnen te komen wanneer ze dat nodig hebben. Mensen kunnen vroeg binnenkomen zonder te hoeven wachten tot iemand de deuren ontgrendelt, en managers hoeven niet laat te blijven om de boel af te sluiten aan het einde van de dag. U hebt de mogelijkheid om flexibele schema’s aan te bieden aan uw werknemers. Met het beheersdashboard kunt u ook de in- en uitgangen controleren zonder zelf aanwezig te zijn.

7. VOORKOM DATALEKKEN

Gezondheidsinformatie, financiële gegevens en klantgegevens worden vaak op servers van het bedrijf opgeslagen. Toegangscontrolesystemen kunnen de toegang tot IT-ruimtes en zelfs individuele computers of netwerken beperken of verlenen, zodat alleen vertrouwde personen er toegang toe hebben.

8. CREEER EEN VEILIGE WERKOMGEVING

Toegangscontrolesystemen laten vertrouwde personen binnen en houden anderen buiten. U hebt de vrijheid om achtergrondcontroles uit te voeren en iedereen zonder de juiste referenties buiten te houden.
Bovendien kunnen toegangscontrolesystemen uw werknemers veilig houden in geval van nood. Deuren met slot-en-sleutelmechanismen blijven vergrendeld, wat onveilig kan zijn wanneer een brand of andere noodsituatie een snelle evacuatie vereist. Door het gebruik van fail safe sloten ontgrendelen de deuren wanneer de stroom uitvalt, zodat iedereen een gebouw kan verlaten zonder naar hun sleutels te hoeven zoeken.

9. VERMINDER DIEFSTAL EN ONGEVALLEN

U kunt de activa van uw bedrijf, kostbare apparatuur of zelfs kantoorspullen beschermen door de toegang te beheersen. U kunt de toegang tot voorraadkasten en computerbanken beperken, zodat alleen vertrouwde personen er toegang toe hebben. Werknemers weten dat hun aankomsten en vertrekken worden bijgehouden, wat diefstal ontmoedigt. Bovendien kunnen laboratoriumapparatuur of chemicaliën in scholen of ziekenhuizen mensen verwonden die niet zijn opgeleid om ze te gebruiken. Om ongelukken te voorkomen, kunt u de toegang beperken tot alleen degenen die weten hoe ze veiligheidsprotocollen moeten volgen.

10. BIED TOEGANG TOT MEERDERE GEBOUWEN EN LOCATIES

Traditionele beveiliging op basis van sleutels wordt ingewikkeld in gebieden met meerdere locaties. Een school met twee campussen kan docenten hebben die op beide campussen lesgeven en sommigen die alleen op de ene campus lesgeven. Een ziekenhuis met twee gebouwen moet mogelijk verschillende niveaus van toegang verlenen aan mensen die in elk gebouw of op elke verdieping werken. Een nationaal of regionaal bedrijf kan beveiligingsbeleid instellen op het hoofdkantoor dat moet worden gevolgd bij elke vestiging.
Elk van deze situaties kan worden beheerd met een toegangscontrolesysteem dat toegangsrechten kan aanpassen en implementeren over meerdere locaties.

Onze Toegangscontrole Oplossingen

Deurcontrollers

Lezers

Kaarten & Tags

Biometric Lezers

Drukknoppen

Deurvergrendeling / toebehoren

Elektronische sluitsystemen

Servers