Beveiligingscamera

GVISION werkt samen met de leiders op de markt voor beveiligingscamera’s om geavanceerde oplossingen te bieden die veiligheid en beveiliging voor bedrijven en huizen garanderen.

Maatwerk installaties om aan uw behoeften te voldoen.

Bij GVISION zijn we ons ervan bewust dat elk bedrijf verschillende beveiligingsbehoeften heeft, daarom bieden we maatwerk installaties om aan uw specifieke eisen te voldoen. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en een videobewakingsoplossing te ontwerpen die is afgestemd op hun bedrijf.

Voor wie is videobewaking bedoeld?

Videobewaking is voor iedereen:

Personen die hun huis en/of appartement willen beschermen tijdens afwezigheidsperiodes.

Winkels en bedrijven bescherm klanten en personeel, beperk diefstal en beveilig geldstromen.

Grote ruimtes (magazijnen, sorteerpunten, enz.): Videobewaking helpt bij het voorkomen van fouten bij het laden of lossen van goederen van de vrachtwagen naar de opslagbox, dode hoeken en diefstal.

Appartementencomplexen:in tuinen, pleinen, gemeenschappelijke ruimtes, ingangen van gebouwen, parkeerterreinen en kelders.

Hotels: bescherm klanten en personeel en beperk diefstal.

Banken:Blootgesteld aan veel risico's (vandalisme, aanvallen op balies, inbraakpogingen bij geldautomaten, overvallen, enz.), moeten banken dergelijke situaties voorkomen.

Waarom Uitrusten Met Videotoezicht?

Afschrikken en voorkomen van winkeldiefstal:  Zichtbare camera's en borden kunnen helpen om winkeldieven af te schrikken van het targeten van een bedrijf. Ze kunnen ook helpen om winkeldieven te identificeren die toch proberen te stelen.

Bewaken van gevoelige gebieden: Videobewaking kan worden gebruikt om gevoelige gebieden te bewaken, zoals kassa's, gangpaden en opslagruimtes. Dit kan helpen diefstal en vandalisme te voorkomen.

Geruststellen van personeel, het publiek en aannemers:   Videobewaking kan helpen om personeel, het publiek en aannemers gerust te stellen dat een bedrijf veilig en beveiligd is.

Beveiligen van het exterieur en benaderingen van gebouwen:  Videobewaking kan worden gebruikt om het exterieur en de benaderingen van gebouwen, zoals parkeerterreinen en ingangen, te beveiligen. Dit kan helpen diefstal, vandalisme en andere misdrijven af te schrikken.

Strijden tegen onveiligheid:  Videobewaking kan op verschillende manieren worden gebruikt om tegen onveiligheid te strijden, waaronder het afschrikken van criminaliteit, het identificeren van verdachten en het leveren van bewijs.

Uitvoeren van video- of beeldcontroles vanuit externe bewakingsstations:  Videobewakingsbeelden kunnen op afstand worden gecontroleerd vanuit een centrale locatie. Dit kan de beveiliging en efficiëntie verbeteren.

Een conflict vaststellen en ingrijpen ter plaatse:  Videobewakingsbeelden kunnen worden gebruikt om de oorzaak van een conflict vast te stellen en beveiligingspersoneel naar de locatie te sturen.

Bewijs leveren en verdachten identificeren in geval van een overtreding en/of geschil: Videobewakingsbeelden kunnen als bewijs worden gebruikt in geval van een overtreding of geschil. Ze kunnen helpen verdachten te identificeren en te vervolgen.

Besparingen realiseren: Videobewaking kan helpen besparingen te realiseren door beveiligingspersoneel of bewakers te vervangen.

Betrouwbaar en nauwkeurig traceerbaarheidshulpmiddel: Videobewaking kan een betrouwbaar en nauwkeurig traceerbaarheidshulpmiddel zijn voor het volgen van mensen, goederen en andere activa.

Onze Video Beveiligingsoplossingen

IP body en bullet camera’s

Thermische camera’s

IP vaste en PTZ domes

NVR’s

Servers,Softwares & Opslag

Monitoren en beugels

Keyboards